Ventilation

Sundt indeklima vs usundt indeklima

VVS Gentofte er overbevist om, at deres arbejde kan gøre en forskel, når det kommer til vejledning og rådgivning af ventilationssystemer. Vores kunder kan have helt forskellige behov på dette område, og har man i forvejen helbredsmæssige udfordringer, så kan valget af ventilationssystem have endnu større betydning. Vi kender til dem, som er gode og optimale for dig, hvorfor vi vil gøre alt for at hæve kundens livskvalitet. Det kan være en svær proces, hvis man ikke har viden og erfaring om ventilationen i ens bolig, hvorfor vi ved, at det kan betale sig at alliere sig med vores fagfolk.

Et sundt indeklima vs. et usundt indeklima have fatale konsekvenser, og derfor vil vi være med i processen fra start til slut. Inden vi forlader kunden vil vi være 100 procent sikre på, at vi kan stå indenfor vores arbejde og det produkt, som kunden skal leve med. Vi vil ikke risikere, at vores kunder skal have problemer med mug og fugtskader. Nærmere vil vi gøre alt for at kundens resultat er kvalitetssikkert, funktionelt og effektivt.

Har du konkrete forespørgsler til hvad der passer bedst til dig, så skal du ikke tøve med at tage kontakt via mail eller telefon. Vi står klar til at have en uforpligtende snak med dig, hvorefter vi ydermere kan lave et uforpligtende tilbud til din bolig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs gentofte ventilation sundt indeklima

Klima- og ventilationsanlæg

Valget af klimaanlæg har betydning for, hvordan du trives i dit eget hjem. Vi tror derfor på, at det er en god investering ikke at gå på kompromis i forhold til valg af produkt. Klimaanlægget sørger for at indeklimaet er optimalt og regulerer luften, som den skal. Vi vil naturligvis i forlængelse af levering af produkt ligeledes montere og installere efter aftale.

Vores ønske er at give kunden en god oplevelse fra start til slut, hvorfor vi tror på at skabe troværdighed og respekt, når vi er i din bolig og leverer et optimalt resultat. Klimaanlægget er vigtigt, så det er komfortabelt for kunden at opholde sig indendørs.

Fordelen ved bæredygtige ventilationsløsninger

Bæredygtighed har ramt byggerierne. Det vil sige, at vores fagmænd og -kvinder kan levere disse løsninger til både vores private, erhvervs og offentlige kunder. Det er essentielt at overveje de bæredygtige alternativer, da det kan være med til energioptimere, men ligeledes skabe rum i kundens budget. Det vil altså sige, at de bæredygtige ventilationsløsninger både gavner miljøet og kunden selv.

Har du behov for yderligere uddybning af koncepterne, så kan du kontakte vores team af fagfolk her på hjemmesiden via mail eller telefon. De kan få det hele til at gå op i en højere enhed, når det kommer til valg af ventilation.

vvs gentofte ventilation gulvrist
vvs gentofte ventilation kanal

Varmegenvinding

Hvad er varmegenvinding? Det er modsat standardløsningerne en nyere måde, hvorpå man vælger at genbruge den eksisterende varme, der allerede er i boligen. Denne løsning kan være med til at skabe et godt og sundt indeklima, hvis det naturligvis er monteret og installeret rigtigt. Det er med til at mindske dårligdom for boligen såsom skimmelsvamp. Der er med varmegenvinding udsigt til at den dårlige luft bliver suget ud og den nye, friske, rene luft blæst ind i boligen.

Kontakt vores fagfolk for at høre mere om denne metode, hvis du føler, at det kunne passe til dig og din bolig. Vi hjælper dig gerne med at tage det rigtige valg om hvilket klimaanlæg, du skal vælge.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud