Sanitetsteknik

VVS-Gentofte skaber det bedste badeværelsesmiljø

Sanitetsteknikken er essentiel for at hvordan vi oplever badeværelsesmiljøet. Det er vigtigt, at materialerne, metoderne, processerne og resultaterne bliver udført med respekt for fagets stil. VVS Gentofte har fagmænd og -kvinder, der kan skabe et flot og funktionelt badeværelse, som skaber højere livskvalitet for vores kunder. Vi bestræber os på at producere resultater, der emmer af kvalitet, funktionalitet, holdbarhed og effektivitet.

Det er væsentligt at optimere og gøre noget ud af badeværelset, da rummet oftest bliver brugt i boligen som et af de primære. Det kan have konsekvenser, hvis rummet ikke fungerer optimalt, hvorfor vi altid står parat til at gøre en forskel for dig. Vi lader os ikke kue af hverken store eller små projekter, og hjælper med glæde hvis toilettet skal skiftes ud, badeværelset skal totalrenoveres, bruserhovedet drypper, reparation af bristede vandrør eller optimering af det æstetiske udtryk.

Har du brug for en snak med en fra vores team, så kan vi fanges via mail eller telefon. Vi kan hjælpe dig med alt fra materialevalg til udførelsen af de bedste VVS-løsninger. Det kan have stor betydning for helhedsoplevelsen, når man vælger enhederne til rummet og derfor kan man skabe de bedste forudsætninger for ens projekt ved at alliere sig med VVS Gentofte.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs gentofte toilet sanitetsteknik

Teknisk installation af VVS-produkter og materialer

Når man bruger VVS Gentofte får man hele pakken. Det vil sige, at vi naturligvis hjælper med at montere og installere de materialer, som kunden ønsker og har behov for. Vi forlader ikke matriklen før, at vi er sikker på, at de hele fungerer optimalt. Vi hjælper med alt fra standardløsninger til de lidt mere krævende opgaver, hvilket gør, at vi i forvejen ved hvilke regler, vi især skal tage højde for, når man monterer og installerer badeværelsesinventar.

Mangler du at få sat et nyt toilet op eller skal rørene udskiftes? Så er du kommet til det rette sted, og hvis står i den grad klar til at hjælpe dig.

Vask, bad og brusenicher

Som kunde er det vigtigt, at man tager stilling til, hvad man har af ønsker, behov og drømme. Det kan oftest være her, at man oplever problemer i processen, da det rigtigt nok kan være en svær proces. Er man en familie på 8 eller 3? Foretrækker mig blot at funktionerne på badeværelset skal være ligetil eller drømmer man om en wellness-følelse, når det gamle badeværelse skal totalrenoveres? Er det mest bekvemt med et stort eller lille brusehoved?

Hvis du sørger for at alliere dig med vores fagmænd og -kvinder, så kan vi hjælpe med at processen bliver mere overskueligt og struktureret.

vvs gentofte badeværelse bruser
vvs gentofte badeværelse badekar

Totalløsninger på badeværelset

På badeværelset kan man risikere meget, da der skal tages højde for mange forskellige faldgrupper. VI snakker vådrum, vådzone, badeværelsesinventar, afløbs regler, armaturer og så videre. Alle disse skal være med til at skabe en positiv helhedsoplevelse, og det gør man, hvis man sørger for at behandle fagets stil med respekt. Det gør vores fagmænd og -kvinder, som ydermere udfører disse med henblik på kvalitet, funktionalitet og effektivitet.

Så drømmer du om at skabe totalløsninger på badeværelset, så er der ingen bedre at alliere sig med en vores team af fagfolk og samarbejdspartnere. Vi leverer materialer og resultater af høj kvalitet.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud