Blikkenslager

Solidt blikarbejde

Boligen ville ikke kunne leve med gode forudsætninger, hvis ikke blikarbejdet blev udført med fokus på kvalitet, funktionalitet og effektivitet. Det danske vejr spiller en stor faktor, når de skiftende årstider bringer kulde, varme, sne, vand og storm med sig i tide og u tide. Hvis ikke din bolig er beskyttet med de bedste metoder, produkter, materialer og VVS-løsninger, så kan det have fatale konsekvenser. Det er f.eks. væsentligt, at vandet bliver ledt væk fra bygningen på den mest optimale måde, samtidig med at det skal harmonere med tag- og facadebeklædningen.

VVS Gentofte garanterer, at vores blikkenslagere og samarbejdspartnere kan tilbyde, levere og udføre blikarbejde, der er top professionelt og kvalitetssikkert. Vi mener, at vores kunder skal have den bedste oplevelse, og det får de, når VVS-servicen er af topkvalitet. Vores fagmænd er klar over og fokuseret på, at vores kunder kommer tilbage, når de skal have hjælp. Det gør også, at vi kan blive ved med at optimere din bolig med solidt blikarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig via mail eller telefon, hvis du har konkrete spørgsmål til dine kommende projektet. Det kan virke uoverskueligt, hvorfor det er essentielt at invitere os indenfor i varmen, så vi kan skabe struktur og overblik for dig.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs gentofte blikarbejde taginddækning

Facadebeklædning og inddækning af høj kvalitet

Vores fagfolk har mulighed for at levere tag- og facadebeklædning og inddækning til store såvel som små projekter. Det vil sige, at vi både kan levere kvalitetssikkert blikarbejde til din private bolig, men ydermere kan stå til rådighed for virksomheden.

Der er mange materialer såsom zink, kobber og aluminium, som vores fagmænd og -kvinder kan navigere i, samt anbefale det rigtige til dig. Den høje erfaring og viden gør det muligt for dem at levere et arbejde, som vi kan stå indenfor. Vi sørger for din tag- og facadebeklædning bliver stærkt, så det trygt kan beskytte dig for det danske vejr.

Tagrender og nedløbsrør

Indenfor tagrende og nedløbsrør universet har der med tiden været markant udvikling. Det er i dag ikke ”bare” en tagrende eller et nedløbsrør. Det skyldes, at vi med tiden er blevet ligeså opmærksomme på det æstetiske udtryk, som vi har været på deres praktiske funktion.

Der er ingen tvivl om, at når vi betragter os selv som leveringsdygtige indenfor tagrender og nedløbsrør, så er det med fokus på høj funktionalitet, da de skal regnvandsaflede og beskytte din bolig, men vi er også yderst kompetente fagfolk, der ikke skaber halvfærdige løsninger, hvorfor vi naturligvis går indenfor at skabe harmoni mellem det praktiske og æstetiske udtryk.

vvs gentofte blikarbejde inddækning kvist
vvs gentofte energioptimering pv solceller

Tilpassede VVS- og blikløsninger

Vores kunder kan altid komme til os, hvis de har brug for at vi skal kigge på skræddersyede VVS- og blikløsninger. Vi bor hver især i vores egne boliger, og boligerne er naturligvis ikke ens. Det kan betyde, at vi skal kigge specifikt på din efterspørgsel og tilpasse os til dig. Det gør vi med glæde, da vores fagmænd og -kvinder har så meget erfaring og respekt for fagets stil, at det ikke bør være en udfordring, som vi ikke sammen kan løse.

Vi ser med stor interesse på at blive klogere og sørge for vi altid er i stand til at fikse en bred vifte af opgaver. Hold dig derfor ikke tilbage med at kontakte os, hvis du har en personlig forespørgsel til et kommende projekt.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud