Varme

Professionelle varmeløsninger

VVS Gentofte er stolte af at have samarbejdspartnere og VVS’ere, der er erfarende, kompetente og dygtige, når det kommer til at finde den mest optimale varmeløsning til deres kunders bolig. Hos os er vi fokuserede på at være førende indenfor professionelle varmeløsninger, der kan forsikre kunderne høj livskvalitet. Vi har mange muligheder såsom olie- og pillefyr, gulvvarme, vandvarmer og varmepumper. Ydermere er der nyere miljøbevidste løsninger som f.eks. solvarme og jordvarme. Vores fagmænd og -kvinder kan også udskifte, levere og optimere radiatorerne. Der kan vi hjælpe med at sørge for, at det æstetiske udtryk bliver flot med eventuelle radiatorer skjulere, men ligeledes hjælp til behandlingen af termostater.

Har du brug for hjælp, rådgivning, vejledning eller navigering fra en af vores fagfolk? Har du fundet ud af at din nuværende varmekilde skal skiftes ud til en ny? Eller ønsker du reparation af den du allerede har i forvejen? Så kan du komme direkte i kontakt med vores VVS-installatører via mail eller telefon. Vi hjælper kunden fra den spæde start til den forløsende slutning. Ydermere forsikrer vi altid kunden om, at vi bestræber os efter at få ønsker, behov og budget til at gå op i en højere enhed – så helhedsoplevelsen bliver den mest optimale.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

vvs gentofte varmeslangemontering

Bæredygtige varmekilder

Vi ved, at vi med udviklingen har fået andre VVS-løsninger indenfor varmekilder, som ikke er en del af de standardløsninger, som vi ellers kender til. Dette kan være en fornuftig investering for kunden, da disse løsninger både er positive for miljøet, men i den grad også fornuftige for den samlede økonomi. Det er altså værd at overveje om man kan undvære de traditionelle opvarmningskilder fremfor f.eks. jordvarme eller solvarme, der bliver betragtet som en bæredygtig varmekilde.

Vores fagmænd og -kvinder kan hjælpe dig på rette vej, hvis du har spørgsmål til de miljøbevidste opvarmningsmuligheder. Vi glæder os til at finde den mest optimale VVS-løsning for din bolig.

Levering og montering

Når det kommer til installering og montering af varmesystemer, så er det yderst vigtigt at få kompetente fagmænd og -kvinder til at mestre dette. Der er generelle regler, der skal overholdes, når monteringen af disse varmekilder sker, hvorfor at vi med vores team kan garantere, at arbejdet bliver udført med dette i mente.

Vi sørger for, at æstetikken og praktikken stemmer overens, når vi installerer og monterer i din bolig. Vi tror på, at kunden vil få en bedre hverdag, hvis de får de bedste forudsætninger. Især hvis indeklimaet bliver optimalt, så vil livskvaliteten følge med. Og vi ønsker kun det bedste for vores kunder.

vvs gentofte varme termostat
vvs gentofte varme gulv varmeslanger

Hvorfor vælge gulvvarme?

Er du i gang med nybyggeri og har du brug for hjælp til hvilken gulvvarme, du skal vælge? Der er forskellige løsninger, der passer til forskellige slags gulve, hvorfor det er essentielt at forhøre sig hos professionelle og erfarne fagfolk. Der er fordele ved gulvvarme, da det som f.eks. modsat af radiatorerne opvarmer mere jævnt. Det betyder også, at vedligeholdelsen af ens varmekilde bliver betydeligt mindre, da det hverken skal males eller rengøres.

Det skaber frihed og plads i hjemmet, som gør at man nemmere kan udfolde kreativiteten med indretning og møblering af rummene. Har du behov for at snakke med vores fagmænd og -kvinder omkring din konkrete situation? Så kan du kontakte os via mail eller telefon.

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud

Modtag et godt
uforpligtende VVS-tilbud